Condicions generals

1 – ACCEPTACIÓ

Les presents Condicions Generals regulen l’adquisició dels serveis oferts en el lloc web www.cal-sargantana.cat, del qual és titular Marta Esclusa Riu (d’ara endavant, cal-sargantana.cat).

L’adquisició de qualssevol dels serveis comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals que s’indiquen, sense perjudici de l’acceptació de les Condicions Particulars que poguessin ser aplicable en adquirir determinats serveis.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificació prèvia, per tant, és recomanable llegir atentament el seu contingut abans de conducta a l’adquisició de qualsevol dels serveis oferts.

2- IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIONS

cal-sargantana.com, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

La seva denominació social és: Marta Esclusa Riu 

El seu nom comercial és: cal-sargantana.cat

El seu CIF és: 39.356.557-S.

El seu domicili social està en: Cal Sargantana – 08255 Castellfollit del Boix- Barcelona.

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Telèfon: 619783267.

Email: marta@cal-sargantana.cat

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i cal-sargantana.cat es consideraran eficaços, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

3- PRODUCTES

Els productes oferts, juntament amb les característiques principals dels mateixos i el seu preu apareixen en pantalla.

cal-sargantana.cat es reserva el dret de decidir, a cada moment, els productes i/o serveis que s’ofereixen als Clients. D’aquesta manera, cal-sargantana.com podrà, en qualsevol moment, afegir nous productes i/o serveis als oferts actualment. Així mateix cal-sargantana.cat es reserva el dret a retirar o deixar d’oferir, en qualsevol moment, i sense previ avís, qualssevol dels productes oferts.

Tot això sense perjudici que l’adquisició d’algun dels productes només podrà fer-se mitjançant la subscripció o registre de l’USUARI, atorgant per part de cal-sargantana.cat a l’interessat un nom d’Usuari i una contrasenya, els quals li identificaran i habilitaran personalment per a poder tenir accés. Una vegada dins de cal-sargantana.cat, i per a accedir a la contractació dels diferents productes, l’Usuari haurà de seguir totes les instruccions indicades en el procés de compra, la qual cosa suposarà la lectura i acceptació de totes les condicions generals i particulars fixades en cal-sargantana.cat.

4- PROCÉS DE COMPRA

Per a realitzar qualsevol compra en cal-sargantana.cat, és necessari que el client sigui major d’edat.

A més caldrà que el client es registri en cal-sargantana.cat a través d’un formulari de recollida de dades en el qual es proporcioni a cal-sargantana.cat la informació necessària per a la compra; dades que en qualsevol cas seran veraços, exactes i complets sobre la seva identitat i que el client haurà de consentir expressament mitjançant l’acceptació de la política de privacitat de cal-sargantana.cat.

Els passos a seguir per a realitzar la compra són:

Triar productes.

Afegir a carro.

Triar “continuar la compra” o “anar a caixa”.

Verificar carret.

Anar a a caixa.

Registre en cas de no estar registrat prèviament.

Crear compte.

Introduir dades de registre.

Triar adreça i telèfon contacte lliurament.

Triar adreça i dades de facturació (si és diferent).

Revisar dades, confirmar.

anar a caixa.

Triar forma d’enviament / recollida.

Seleccionar forma de pagament i confirmació de comanda.

Electrònicament.

Així mateix és recomanable que el client imprimeixi i/o guardi una còpia en suport durador de les condicions de venda en realitzar la seva comanda, així com també del comprovant de recepció enviat per cal-sargantana.cat per correu electrònic.

5- LLIURAMENT PRODUCTES

La comanda serà lliurada en el domicili designat pel client en el moment de la contractació segons la modalitat triada.

2 opcions:

1.- Empresa de missatgeria.

L’àmbit de lliurament recull les següents zones: Espanya, (no es realitzen enviaments fora de la península, ni balears ni Canàries)

FORMES I TERMINIS DE LLIURAMENT

Els lliuraments es realitzessin mitjançant empresa de missatgeria.

El termini de lliurament serà de 24-48 hores una vegada la comanda estigui llesta per l’enviament.

2.- Recollida en punt de lliurament:

Tots el productes es podran recollir als punts indicats sense cap cost adicional.

MANRESA: Botiga Roxand Moda, C/Born, 22. Manresa 

HORARI de dilluns a dissabte, de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges tancat.

El termini d’elaboració de la comanda és de 4 a 5 dies laborals.

6- PREUS, DESPESES I IMPOSTOS

Els preus dels productes que es recullen en cal-sargantana.com vindran expressats en Euros tret que s’expressi el contrari i estaran garantits durant el temps de validesa d’aquests, excepte error d’impressió i sigui com sigui la destinació de la comanda.

PRODUCTES

Els preus finals de tots els productes, (i en el seu cas, els preus finals per unitat de mesura, quan sigui obligatori) al costat de les seves característiques, les ofertes, descomptes, etc., es reflecteixen en cadascun dels articles que apareixen en el catàleg de cal-sargantana.cat.

Els productes tenen l’IVA inclòs.

El tipus d’IVA és del 21%.

Despeses d’enviament: no inclosos.

Els preus dels productes poden variar en qualsevol moment. En aquest cas, el preu a aplicar serà el vigent en la data de realització de la comanda. De qualsevol manera, el cost final serà comunicat al client en el procés de compra electrònica abans que aquest formalitzi la seva acceptació.

7- FORMES DE PAGAMENT

Posem a la seva disposició aquestes formes de pagament:

a. Per targeta de crèdit o dèbit

Pot realitzar el pagament de manera immediata a través de la passarel·la de pagament segur SSL del nostre Banc. Si fos necessari realitzar qualsevol devolució o cancel·lació de la comanda, l’import es reemborsarà a través de la mateixa targeta de pagament. Les dades tant personals com bancaris seran protegits amb totes les mesures de seguretat establertes pel Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) amb total confidencialitat.

b. Per Transferència bancària.

Mitjançant ingrés en efectiu o transferència bancària a favor de: Entitat: BBVA. Número de compte: ES73 0128 0539 2501 0004 2152. Havent d’indicar en el moment de realitzar la transferència el nom del client i número de demanat.

c. PayPal.

A través de PayPal s’autoritzarà el pagament de la comanda, però no es retirarà gens de diners fins que PayPal verifiqui que és correcte. Per a això, serà imprescindible comptar amb compte de PayPal.

8- POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Només s’acceptaran devolucions en el cas que el producte estigui en mal estat o hagi sofert danys durant el transport.

9- ATENCIÓ Al CLIENT I RECLAMACIONS

Per a interposar qualsevol queixa o reclamació davant cal-sargantana.com el client haurà de dirigir-se al departament d’atenció al client bé en el número de telèfon 619783267, o bé a través de l’adreça de correu electrònic marta@cal-sargantana.cat

Segons la Resolució de litigis en línia en matèria de consum de la UE i conforme a l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, l’informem que la Comissió Europea facilita a tots els consumidors una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

10- LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

La llengua utilitzada serà el Castellà.

11- DESPESES DE D’ENVIAMENTS

Enviaments Nacional península 5,90€ (IVA inclòs).

Mitjançant la web no es realitzen enviaments fora de la península, ni balears ni Canàries.

12- MODIFICACIÓ O ANUL·LACIÓ DE COMANDES

Productes no personalitzats:

Una comanda, una vegada enviada no podrà ser cancel·lada ni modificada.

Per notificar l’anul·lació o modificació d’una comanda s’haurà d’enviar un correu a martae@cal-sargantana.cat en la major brevetat possible.

Productes personalitzats:

Es podrà anul·lar o modificar una comanda sempre que no estigui en procés de producció i en els següents casos:

– Voler cancel·lar la comanda.

– Hi ha alguna dada incorrecta.

– Equivocació de producte o model.

En aquests casos s’ha d’enviar un e-mail a marta@cal-sargantana.cat o telefonar al 619783267 indicant el número de comanda i el problema.

Recordem que NO es poden modificar ni cancel·lar comandes que estiguin en producció.

13 – REEMBORSAMENT

En el cas que s’accepti la cancel·lació de la comanda o devolució, aquest serà reemborsat mitjançant la mateixa forma de pagament realitzada en la comanda.

Open chat